Jablečný mošt vyrobený z jablek pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství. Tradiční a stále jedinečný nápoj. Čistá přírodní šťáva z jablek, která se urodila v Bílých Karpatech. Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován, neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Mošt je pouze pasterizován.
Vítěz soutěže Česká BIO potravina roku 2002.
Držitel ocenění Perla Zlínského kraje, kategorie nápoje – alkoholické a nealkoholické 2014.
Kategorie: | Moštárna Hostětín |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Mošty: | BIO |
Základem našeho moštu jsou jablka z chemicky neošetřovaných malých sadů, které dotvářejí chráněný ráz krajiny Bílých Karpat. Za studena lisovaná, čistá, neředěná a šetrně pasterizovaná jablečná šťáva ze směsi místních odrůd se vyznačuje plnou, navinule sladkou chutí.
Mošt vyrábíme postupem, který zaručuje, že se v něm uchová co nejvíce vlastností čerstvě vylisované jablečné šťávy. Příznačný je rovněž sediment (jablečná vláknina) na dně láhve, který je znakem přírodního charakteru nápoje. Před otevřením protřepejte.
SLOŽENÍ
100 % jablečný mošt v BIO kvalitě.
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Vyrábí: Moštárna Hostětín s.r.o.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.